GFM Schedule

We have a range of shows available every day of the week, our schedule is packed with wonderful shows and if you miss them live, you can listen to them in your time by visiting our listen again page.

Childrens Corner
with Sue Jennings

1:00pm
to
2:00pm

(1 Hour)

Dr Sue Jennings is a Drama and Play Therapist, Children’s Author and Social Anthropologist.

 

This is a programme designed especially for young children and their carers as well as nursery schools and kindergartens.
Listeners young and old are encourage to write in with requests.

Youth Community Show 
with Aimee Coelho

4:00pm
to
6:00pm

(2 Hours)

 

Bringing new community news and features from around the area.

 

WOACA
with Sara Benham and Guests Livvy and Chrissie

6:00pm
to
7:00pm

(1 Hour)

Folk & Blues 
with Richard Harris (Pre-recorded)

7:00pm
to
9:00pm

(2 Hours)

GFM Local Music Mix

9:00pm
to
11:00pm

(2 Hours)

 

Something Different
with John Borrett

1:00pm
to
3:00pm

(2 Hours)

 

Steve King Presents
with Steve King

3:00pm
to
4:00pm

(1 Hour)

The Dave Beach Show 
with Dave Beach

6:00pm
to
7:00pm

(1 Hour)

The Jive Show
with Bill Barna 

 7:00pm
to
8:00pm

(1 Hour)

 

The emphasis is on dance mainly Modern Jive, covering the events, the people, the music and the many different styles such as Jive, Blues Jive, West Coast Swing or Lindy Hop. By far the biggest part of the show is the music, with it’s very varied and broad range of styles and ages, from the early fifties to chart topping hit of today.

If you dance it, join it.

Blue Cruise
with ZZBirmingham

8:00pm
to
9:00pm

(1 Hour)

An hour of fabulous “Rhythm N Blues” presented by blues veteran ZZ Birmingham who has devoted longer than he cares to remember playing everything from skiffle & jugband music through Cajon and country roots to powerful electric blues.

GFM’s Local Music Mix

9:00pm
to
11:00pm

(2 Hours)

Old Gits and Hits
with John Ford, Chris Wood, David Southway and Chris Criddle

10:00pm
to
12:00pm

(2 Hours)

 

The Old Gits and Hits show brings together four veterans of the broadcasting world each week who aim to put the world right with their take on life, the universe and everything. Oh, and they play a few decent hits as well!

STARTING IN 2020!

Teenage Life
with Sue Jennings

3:00pm
to
4:00pm

(30 Minutes)

This regular programme is designed for teenagers and young people as well as their families.  It will provide information on teenage issues as well as responding to common themes including food difficulties and social anxiety.  Teenagers are encourage to send in questions  as well as their ideas for the programme.

Steve Lee’s Drive Thru
with Steve Lee

 5:00pm
to
7:00pm

(2 Hours)

 

Steve Lee’s Drive-Thru a reflection on the creative arts of Glastonbury – A variety of guests that give you an insight into the magical isle of Avalon through music,poetry, performance, an awakening of the senses.

 

World Beat
with Jem Thompson-Smith

7:00pm
to
9:00pm

(2 Hours)

World Beat is a musical journey, mixing different musical genres and playing new and vintage songs, that rarely gets airplay. The show covers our local festivals and regional gigs and features regular live sessions. From Afro-beat, Latin to folk and roots, fasten your seatbelts and prepare for take off.

GFM’s Local Music Mix 

9:00pm
to
11:00pm

(2 Hours)

Media Show
with Philip Welch

2:00pm
to
3:00pm

(1 Hour)

Philip Welch spent more than 40 years in local journalism, including the Western Daily Press, Bristol Evening Post, Bath Evening Chronicle and 16 years as Editor of Mid Somerset News & Media. Now he runs his own media consultancy company and examines local news on the Media Talk programme.

The Community Show 
with Allan Trinder [Sponsored Show]

4:00pm
to
6:00pm

(2 Hours)

 

Bringing the community to you with live chat, great music, local news and information.  Health & social care, leisure, sport, arts & entertainment, business or the environment, it’s the perfect way to keep in touch with what’s going on.

 

Thursday Live
with Ian Liversidge

7:00pm
to
9:00pm

(2 Hours)

 

You will always find Ian attending local music events and supporting them in any way he can.

Thursday Live is a local music show dedicated to supporting musicians and playing live sessions.

GFM’s Local Music Mix 

9:00pm
to
11:00pm

(2 Hours)

The Big Air
with Lynne & Sara

10:00pm
to
12:00pm

(2 Hours)

Arts Review 
with Phil Gibbons

2:00pm
to
4:00pm

(2 Hours)

The Community Show 
with Alan Philpot

4:00pm
to
6:00pm

(2 Hours)

Presenter with Glastonbury FM since 2013, and local accountant, previously been involved in Hospital Radio, University Radio, BBC Local Radio, and now Community Radio.

Shout Out (pre-recorded)

6:oopm
to
7:00pm

(1 Hour)

ShoutOut is the biggest LGBTQ magazine show in the UK. Broadcast on 10 stations, plus 1.000’s of podcast downloads each week, we reach over 70,000 listeners each and every show. We cover the serious, the news, views and the funny, plus a few tracks thrown in. One hour, 10 stations, everything LGBTQ

Insurgent Souls
with Cloud & Owl

7:00pm
to
9:00pm

(2 Hours)

Feedback
with Mark Jam and Sometimes Dan

9:00pm
to
11:00pm

(2 Hours)

2drunk2funk
with Toby Marks (Monthly)

11:00pm
to
12:00am

(1 Hour)

Toby Marks is a recording artist, performer and producer, known for his eclectic global dance and chill-out music.

All Sorts
Music Show

with Liz Gilbert

12:00pm
too
2:00pm

(2 Hours)

 

Liz Gilbert’s All Sorts is a radio show which dips into all genres from all eras but is primarily based around classic songs heard and unheard, from artists well known or brand new.

Add Some Music To Your Day 
with Steve Coram

2:00pm
to
4:00pm

(2 Hours)

 

A community radio presenter now for over 10 years. His 4,000+ CD collection, brings a great mixture of music to Glastonbury FM, allowing the listener to interact with the show via social media

From DJ Shadow through to Frank Sinatra!   Music from the past 80 years covering American, Folk, Soul, Jazz, Vintage Country and World to name just a few genres covered!

80’s Pop Culture
with Mike Steven

4:00pm
to
5:00pm

(1 Hour)

Playing music that will make you want to find your leg warmers and just keep on dancing.

A Few of My Favourite Things
with Toby Marks

7:00pm
to
8:00pm

(1 Hour)

Toby Marks is a recording artist, performer and producer, known for his eclectic global dance and chill-out music.

Club Focus
with Richard Franklin

9:00 pm
to
10:00pm

(1 Hour)

Club Focus is GFM’s weekly Electronic Dance Music show.
Each week Richard will be showcasing his selection of records from across the electronic dance spectrum. Your local weekly mix of club focused dance music to warm you up for your Saturday night.

 

Sunday Breakfast
with Georgie Robbins

10:00am
to
12:00pm

(2 Hours)

Live with Georgie the Journo is a new take on the world we live in today. Looking at different social issues, sharing stories and music as well as chatting with the locals to find out more about the things we have probably over looked. Expect quizes, chatter and a diverse mix of music.

 

Show Sponsors

 

[master-schedule show_image=1 comments=1]

GFM

Listen Again!

Click Here